2017. sze 18.

Monolitok Bakonybélen

írta: Fityor Webmester
Monolitok Bakonybélen

Bakonybél a Kőris-hegy lábánál található, Zirctől 16 km-re. Talán említésre sem lenne méltó ez a Magas-Bakony ormai mögül szerényen kikandikáló álmos kisváros, ha nem találkozna az alkalmi átutazó a határban ágaskodó roppant kőoszlopokkal.

 

Megnyugvást nyújthat a szemlélődőnek, hogy nem csak ő, hanem tudósok százai is hasonlóan értetlenül állnak a kérdések előtt, melyek óhatatlanul megfogalmazódnak benne: Kik építhették? Mi célból? Miért nem tesz erről említést egyetlen útikönyv sem? Mi található a Bakonybél kisbolygón?

 

Fityor helyszíni riportjában ezekről a kérdésekről lebbenti fel a fátylat.

1. Elhelyezkedése

 

Az első (fennmaradt) monolit a falu észak-nyugati határában helyezkedik el. Ezt követi mintegy 700 kőoszlop 3 km hosszan, melyek nyugati irányban fekszenek. Az oszlopok egyenként 15 méter magasak, alapjuk egy 2x2 méteres rombusz.

A vérzivataros évszázadok romblolómunkája és a galád módon a könnyű prédára összesereglett idegen hódítók pribékjei miatt ma már csak szabálytalan elhelyezkedésben láthatjuk ezt a csodát, de erről majd később.

 

A leginkább épen marad rész egy helyi gazda, Kemenesfalvi Ottó almáskertjében maradt fent, itt pontosan 30 méterenként követik egymást a monstrumok.

[1. ábra] A rejtélyes forma, vagy kapocs az ősmagyar és ókeresztény hitek között?

 

2. Anyaguk

 

El is érkeztünk az első rejtélyhez. Az oszlopok ugyanis egytől egyik löszből készültek. Egy ilyen, bakonybéli savas talajban ezeknek az oszlopoknak a legóvatosabb becslések szerint is 2-3 év lenne az élettartamuk, miközben a tudósok* egyhangúan* egyetértenek abban, hogy ezek legalább(!) 3-4000 évesek. Hogy Bakonybél óriásai hogy tudtak dacolni az elemekkel hosszú évezredeken át, senki sem tudja, többek között mi sem.

[2. ábra] Ökrös Gizella és Vízhányó Ferenc helyi hagyományőrzők, a szokásokhoz híven pipamocsokkal és csirizzel locsolják Ágoston-napon az oszlopokat. (Agim Hushi albán pasa dagerrotípiája) Ez lehet a monolitok hosszú életének titka? Nem hinnénk.

 

3. Történeti kitekintés

 

A hagyományos történetírás szerint ekkoriban neolitikumi törzsek éltek a környéken, halászó, vadászó életmódot folytatva. Ez viszont több technikai kérdést is felvet a monolitok keletkezésével kapcsolatban. Már ha hajlamosak vagyunk az ortodox "tudományok" hanyagul foltozott pokrócával takarózni. Szerencsére ma már a felvilágosultabb rétegek és a progresszív értelmiség is egyaránt elfogadja*, hogy a honfoglalás elmélete nem más, mint filoszemita fantazmagória*, aminél pimaszabb arculcsapás csakis a finnugor rokonság kicsinyes koholmánya lehet. Természetesen ezen merénylet idegenszívű kiötlői és a gyűlölettől fuldokló hóhéraik csakis a magyar nemzettest pusztításában érdekeltek, a saját maguk által költött tündérmesék tátongó hézaigaival, ellentmondásaival mit sem törődvén.

 

A környékbeli leleményes hazafiak azonban az évszázadok alatt gondosan a kövekbe vésték a magyar nép hányatatott sorsát, így őrizvén meg mintegy a kollektív emlékezet részeként, a Szent Magyar Haza idegen cenzoroktól mentes, igaz történetét. Nem csoda, ha az erre portyázó, magyarságra, szellemi és világi javakra áhítozó könyörtelen impériumok és telhetetlen despotáik minden módszert megragadva igyekeztek pusztítani ezekeket az emlékeket, akár Szent Magyar vér ontásával is.

 

A bakonybéli monolitok kitűnő lehetőséget nyújtanak, hogy arra, hogy az igaz szívű, tudást, múltját szomjazó, bátor ember, egyszóval magyar mögé lásson a hazugságok végeláthatlan hálójának.

 

 [3. ábra] Vésetek különböző korokból. Bal felső sarok: pajkos szavak Igaz Magyar irással kb. Kre. 3000-ből. Alul: Vitriolos kiszólás a király felé kb. 1100-ból. Középen: Egy magyar betyársereg szignója 1715-ből. Jobbra: Egy idegen érdekeket szolgáló áruló kapja meg a magájét 2014-ből. Fent: Núbiai írásjelek (?)

 

Ezen feliratok alapján próbáljuk meg mi is rekonstruálni a magyar nép történetét. A sok hiányosság miatt természetesen nem tudunk teljes képet festeni a történtekről, de ez is jóval több, mint amire a szerkesztőség a helyszínre érkezéskor remélt.

 

4. A magyar történelem

 

Kr.e. 14000 - A Kárpát medencében megjelennek az első magyarok. A környéken “élő” sémi népek szemet vetnek a hajókra, amivel érkeztek.

 

Kr.e. 13999 - Az első harcok, az ezt követő status quo-ban a magyarság elterjed Dalmáciától a Kárpátaljáig.

 

Kr.e. 4000-ig - Aranykor. A környező félállati sorban tengődő elő-szláv népeknek határtalan barátságból megtanítjuk az egyszerű eszközök használatát. Ki az agyagedények, ki a réztárgyak gyártását tanulja ki. Ez utóbbiból még lesz bajunk.

 

Kr.e. 2700-ig - Sötét felhők gyülekeznek a Magyar Föld felett. A Nílustól délre álnok birodalom terjeszkedik, amely kiveti hálóját a kitűnő borok, gyönyörű nők hazájára. Az első núbiai portyázók megjelennek Nádorfehérvárnál, innentől fokozatosan beszivárgó, példátlanul bomlasztó szabotázsok kisérik a magyar hétköznapokat.

 

Kr.e. 2550 - Az antióchiai csata. Semma Kumma núbiai koronaherceg megsemmisítő vereséget szenved Árpádházi Vasbordájú Megyertől. Núbia sosem heveri ki veszteségeit, a magyarok csak szláv és oláh szabadcsapatokat vesztenek. Innen ered Kond főtáltos híres kiszólása: “win-win helyzet”. Núbia Moloch szakállára örök bosszút esküdik.

 

Kr.e. 60 - A veszély csak látszólag hárul el. Núbia ugyan romokban, de a magyar társadalmi szervezettség és technológia farvizén felkapaszkodva gombamód szaporodnak az ambiciózus birodalmak: kártágóiak, főniciaiak, görögök, rómaiak. A magyar Árpádházi királyok először atyai engedékenységgel viseltetnek a még gyermekcipőben járó kiskirályok iránt, de később a szigor eszközével kell élniük. IV. Szép Vazul száz éves uralkodása alatt, megdönti a pártusok birodalmát, hatalomra segíti a paraszti sorbol származó Gaius Julius Caesart, bábállamot hozva létre Itáliában. Vazul életének egy pun parittyás vet véget egy tarszoszi bordélyban.

 

50-ig - Mária és IV. Szép Vazul egyik törvényesített fattya, Hargitai József házasságából megszületik Árpádházi Jézus Krisztus. Kr.u 50-re keresztény hitre tér az összes magyar.

 

476 - A Magyar Királyság által létrehozott iItáliai ütközőállam bukása. A Róma ellen irányuló barbár támadások célpontja innentől Esztergom, Buda és Bakonybél. A vizigót Alarik csapataival betör a Hortobágyra kiissza a kutakat és ráijeszt a szarvasmarhákra. A longobárdok északi portyázásuk alkalmával foglyul ejtik III. Szent Töhötöm magyar trónörököst, aki mártírhalált hal. A büntetőhadjáratban elnéptelenedik Nyugat-Európa.

[4. ábra] Az eposzi méretű küküllői csata rajza egy ismeretlen hazafi vésőjéből. A Csopak-folyónál hűsölő magyar előörsre támadt a volgai bolgár, osztrogót, bizánci sereg Vérivó Balambér vezetésével. A hadúr 130 ezer emberét mind egy szálig lemészárolták a vitéz magyarok.

 

476-700 - A védekezésben meggyengült Magyar királyság területére betelepednek a hordaléknépek: rácok, gepidák, tótok, avarok, bunyevácok, sokácok, sőt askenázi zsidók. Természetesen a feladatuk a határvédelem lesz, de ezzel a nagylelkűségben felkarolt nemzetiségek hamarosan visszaélnek. A Kárpát medencébe érkező hunokban eleink felismerték a rokonlelkűsget, így őket is befogadták. A hunok azonnal asszimilálódnak.

 

700-900 - A megmosolyogtató “Honfoglalás” fiktív időpontja, valójában a magyar királyok a Cordobai és Abbászida Kalifátussal harcolnak a magyar hit védelmében. A mórok és izmaeliták mögött természetesen núbiai felbújtók állnak. Poitiersnél Vitéz Huba visszaveri az immáron Europát fenyegető mór veszélyt, azonban az oppotunista Martell Károly elorozza a hadi dicsőséget és hátba támadja a magyar hadakat. A környéken letelepedő magyarok dukátusai elkezdik a Reconquistát Isten legnagyobb dicsőségére.

 

900-1000 - Újabb portyázó népek törnek be a Kárpát medencébe. Zsíros termőföldeink után a sztyeppe nomád népei és az északről érkező vademberek áhítoztak, hazánk határtalan szépségét és lakóinak felhőtlen boldogságát pedig ismét a núbiaiak irigylik el. A parazsak még ki sem aludtak a Székelyföldön Tagan Kilics kán kazár, besenyő hordái után, amikor Mojmir morva herceg szövetségesünk kihasználva az adódó helyzetet végiggyilkoja a Kisalföldet. Ekkor érkeznek hazánkba az első vikingek, akik a Rábán lehajózva porig égetik Győrt, majd a Badacsony környékén telepednek le. Az északi befolyás ékes bizonyítéka a badacsonytomaji nehézeke gyár. Magyarország 15000 éves történelme során először veszít háborút. A Vajdaságban újraszerveződő magyar fősereget hátba támadja egy fosztogató bolgár szabadcsapat, Utószülött Géza királyunk a csatában elesik, koponyájából Krum bolgár kán ivókupát faragtat magának. Fiai óriási sarc és területveszteség ellenében tudnak csak megbékélni a környező vademberekkel. Magyarország 14 millió aranybuznyák hadisarcot volt kénytelen fizetni, lemondott itáliai gyarmatairól, a Jeruzsálemi Főkormányzóságba pedig Alp Arslan szeldzsuk szultán vonult be. Kikiáltotta függetlenségét a Német-Római Császárság, valamint a Bánok Bánjává, első horvát királlyá koronázta magát I. “Gyáva” Tomiszláv. A trianoni gyalázat nem mérhető ehhez a pusztításhoz. Hazánk 5 milliió négyzetkilóméter területet vesztett, teljesen megsemmisült a könnyű- és vegyipara, a meggyilkolt emberek és elhurcolt nők számát illetően még csak becsülni sem merünk. Ekkor kezdik széthordani a bakonybéli monolitokat is. Régészek* a bolygó szinte összes pontján tártak fel magyar löszoszlopokat, Memphistől Alexandrettáig, Csunkingtől Szamarkandig, Iszfahantól Cuzcoig.

 

1000-1301 - A Turul dinasztia bukása. Az ország soha nem látott rekonstrukcióba kezd Mária nevében. Az állami operaház mindössze egy, a tiszalöki távközlési manufaktúra pedig három év alatt újjáépül. De ez sajnos nem enyhíti a belső feszültségeket. Királyaink erő feletti teljesítményét mi sem példázza jobban, mint hogy négyüket is szentté avatták később (István, Imre, László,Zsombor), de az árnyékban leselkedő núbiai veszedelemről mit sem sejthettek.

III. András királyunk pozsareváci téli palotájában két oláh kisnemesnek öltözött egyént fogtak el, amint menekülni próbáltak a király fogdmegjei elől. Egyiküket Ararat Csagarian örmény méregkeverőként, másikukat Horowitz Mordeháj szefárd konspirátorként azonosították. A zsebükben 30 dukátot, egy fiola ciánt és egy núbiai dísztőrt találtak. A királyt még aznap holtan találták, ezzel kihalt az Árpád ház.

 

1301-2014 - A gyalázat évszázadai

 

5. Szebb jövőt

 

Reméljük a fenti írás tisztázza azokat a félreértéseket, melyek a Magyar Nemzettestvérek fejébe ültettek az utóbbi vérzivataros századok.

 

Köszönjük a segítséget az MTA-nak (Magyar Tuományos Akadémia), a GTA-nak  (Galaktikus Tudományos Akadémia) és a bakonybéli Juci Presszónak. Nélkülük nem jöhetett volna létre ez a cikk.

 

(fityor)

 

*Forrás: Internet

 

Szólj hozzá

leleplezés gportal monolit Bakonybél antimagyarság fityor