2017. sze 18.

A Hármashatárhegy eltitkolt vulkánossága!

írta: Fityor Webmester
A Hármashatárhegy eltitkolt vulkánossága!

Bebizonyosodik a jóslat? Magyar apokalipszis Budapest szomszédságában?

A Hármashatárhegy eltitkolt vulkánossága! Bebizonyosodik a jóslat? Magyar apokalipszis Budapest szomszédságában?

Minden budapesti számára kedvelt kirándulóhely a Hármashatárhegy.  Sokan szeretik szép kilátása és alpesi levegője miatt.  Ám sokan nem is sejtik, hogy egy időzített bombán sétálnak!

 


Már a híres nubiai menekült Nosztredámusz is említést tesz a méltán hírhedt Kr.e 410 -es kitörésről a mai Aqvincum területén mely eltörölte a virágzó Kringol Birodalmat és számítások szerint okozója lehetett a modern kori olajválság elvetélésének.  Nosztredámusz halálakor ránk hagyott tekercsei meghatároznak több elemi kitörést.

 

 

Sajnos a kínai boxer-lázadás évszázadai alatt a tekercsek épségben megsemmisültek, így ma csak találgathatunk a kitörés időpontját illetően.


 


 

Tudományos munkacsoportunk megdöbbentő felfedezést tett:
A Magyar Pedagógusok Szövetsége (MPSZ) többször megpróbálta eltitkolni a kitöréseket ám az  1996-os nagy kitörésről (kitartó lejárató kampányuk ellenére) mégis sikerült néhány arcív képet találnunk.

 


 

A legújabb számítások szerint még az idén bekövetkezhet az amit mi magyarok csak a „magyarság fekete péntekjének” fogunk emlegetni. A hír terjedése miatt az ingatlanárak  hiperinflációt túlszárnyalva csökkennek. Grafikus műhelyünk segítségével bemutatjuk a kitörést érintő területet.



 

Szólj hozzá

apokalipszis vulkán leleplezés gportal sinter Hármas határhegy