2017. sze 18.

Egészség rovat Balambér Mágussal

írta: Fityor Webmester
Egészség rovat Balambér Mágussal

Árpád népe egyre fogyatkozik, egy magyar hazafinak kötelessége megőrzni Isten adta egészségét. Kiváltképpen igaz ez 2014-ben, amikor minden sarkon veszély leselkedik rá.

A következőkben Balambér pastu vízmágus négy tippjét, praktikáját közöljük, amivel Ön is meghosszabbíthatja életét.

1. Ceglédi büdös köhögés

Óvatosan fogyasszon kiárusított történelmi vízkészleteinkből, ugyanis azokban szinte kivétel nélkül génmódosított víz található!!! Ennek következményeképp egy újkeletű betegség ütötte fel hazánkban fejét, amely csak a magyar kromoszómákat támadja meg. (Ugye nem kell ecsetelnünk, hogy ez kinek a machinációja?)

Tünetek: Kelevény, senyvedés, sápkór, orbánc

Kúra:Egy üres Edda 20. kazettatokot töltsünk fel kölessel, helyezzük nyelvünk alá, álljunk tótágast és tartsuk vissza lélegzetünket három és fél órán keresztül, majd ebben a pózban meditálva gondoljunk erősen Vikidál Gyulára

.Névtelen.png

 

2. Békemenet-csúz

Fontos, hogy az elmúlt hónapban fokozottan igénybevett izületeinkre is fordítsunk figyelmet. Egy félrediagnosztizált, hanyagul kezelt csúznak komoly következményei lehetnek.

Tünetek: Övsömör, agyhalál, legvégső stádiumban: viszketegség

Kúra: Öltözzünk Szent Imrének, majd tépjük meg ruházatunkat. Ha ezzel végeztünk, feküdjünk hanyatt, nyújtsuk ki két kezünk, majd egyfajta guruló mozgással zarándokoljunk el a Miskolci Kohóba (Bakócz Tamás után, aki fogadásból így zarándokolt el a Szentföldre, -a szerk.). Ha megérkeztünk - biztos, ami biztos - keressünk fel egy orvost.

 

3. Rák

A hazánkra irányított NATO lokátorok, kémműholdak és a liberális média miatt sajnos manapság rendkívül magas a rák esélye, de a rémhírekkel ellentétben ez korántsem a vég.

Tünetek: Émelygés, rossz közérzet, fényérzékenység, röntgenlátás

Kúra:Miután gulyáskrémmel méregtelenítettük magunkat, helyezkedjünk el kényelmes pózban, és várjunk, amíg transzba esünk. Ebben az állapotban a lehető legrövidebb úton keressük fel Mikháel arkangyalt. Fontos, hogy őrizzük meg nyugalmunkat, a tudatnak általában elég 20-25 perc, hogy bejárja az Illatos út-Csíksomlyó-Menyország utat.Ha találkoztunk Mikháellel illedelmesen kérjük meg, hogy űzze ki a rákot. (FIGYELEM!: Érdemes valami apróságot magunkkal vinni: ajándékkosár, üveg Unicum, stb., hogy az angyalok ne nézzenek parasztnak.)

 

4.Reptilián neurotoxin

Önt is lepermetezte gyilkos reptilián toxingőzével valamelyik Illuminati kémrepülő? Nincs ok a pánikra!

Tünetek:Göbölyösödés, nemzeti tudat nekrózisa, átmeneti exitus

Kúra: Fontos, hogy semmiféleképp ne forduljon orvoshoz, vagy ha már megtette, ne vegye be halálos vitaminjaikat. A gyíkember-mérget csakis gyakorlott látó tudja kiszívni csakráiból.

 

A mérgezés utolsó fázisa (FIGYELEM! Felkavaró képek):

http://i.imgur.com/7yXunmV.gif

 

 

Balambér 1972 (dzsain időszámlítás szerint 19821) óta gyakorló mágus. Otthonosan mozog az animista, kelta druidista, sátánista, arkangyali orvoslásban is. Háromszor járt a Plejádokon, ahol spritualizmust és számvitelt tanult. Korábban a Komlói Cservenka Miklós Gépgyár ladikhegesztő lakatosa.

Crazy-Funny-Old-Man-01-www_FunnyPica_com_.jpg

 
Szólj hozzá

egészség wellness fitness gportal gyógyszerlobbi balambér