2017. sze 18.

FORRÓ NYOMON!!! Mária-jelenések Szentpéterszegen

írta: Fityor Webmester
FORRÓ NYOMON!!!  Mária-jelenések Szentpéterszegen

avagy deus ex machina a Berettyó mentén?

 

Különös levél érkezett szerkeztőségünkbe, melyben Szentpéterszeg megdöbbent lakó írnak nekünk. Szakértői segítségünben, több évtizedes tapasztalatunkban reménykedve fordultak hozzánk. A levélből idézve: "csak Önökben bízhatunk".

Akciócsoportunk természetesen azonnal a helyszínre sietett. Következzék tehát a következő exkluzív helyszíni riportunk.

 

A megdöbbentő események láncolata december 26-án kezdődött, amikor Bakos István csősz szokásos reggeli őrjáratán egy rejtélyes kőtáblába botlott. Ahogy a Hajdú-Bihar Megyei Főkapitányság nyomozóinak később bevallotta, vagyonszerzés céljából megpróbálta a követ elmozdítani, ekkor azonban legnagyobb meglepetésére a kő alól egy fénycsóva szabadult fel. István ezt először gömbvillámnak hitte, de gyanús lett neki, hogy kisülés helyett az inkább az Ilona presszó irányában távozik.

István ekkor elveszítette eszméletét, csak két nappal később talált rá két túrázó fiatal. Kórházba szállítását követően kiderült, hogy a lábát évek óta kínzó csúz szinte maradéktalanul eltűnt. Ráadásul ha ez nem lenne elég, KEREKEN 17500 forintot talált a farmermellénye zsebében, pedig hogy őt idézzük: "26-án  már egy hete egy büdös vasam sem volt."

Döbbenet. Ezzel azonban korántsem volt vége a péterszegi csodatételeknek.

December 27-én Sóvágó Gizella házába osonva ijesztett rá a kisnyugdíjasra, aki rémületében az egész tál sót a készülő bablevesbe öntötte. Ekkor a jelenés a Karancs tűzhelyhez lépve, kezét a fazékra helyezve, gondolati úton eltávolította abból az összes sót, sőt utólag még egy kis lisztet is tett a rántásba. Mikor a kísértet kinézetéről faggattuk, Gizi néni a következőket mondta: "ilyen busanagy feje van, meg egyfolytába vicsorog", de az asszony szellemi frissesége minimum kétséges.

28-án a Dugonics téri buszmegállóban várakozó Paizs Jenő mélyfúróhoz lépve, annak a fülébe súgta a hétvégi Real Sociedad-Rayo Vallecano meccs végeredményét. Jenő a tippmixen 3760 forintot, barátaival kötött fogadáson pedig 3 hosszúlépést nyert. Bevallása szerint még sosem volt ilyen boldog.

Szilveszter éjjel több tucat helybéli volt szemtanúja annak, ahogy Maróti Piroska villanyóráját 1300 kilowattal visszaállította. A plomba sértetlen maradt.

Január 2-án a posta dolgozói arra érkeztek munkába, hogy a  rosszul kitöltött adóbevallások és még a képeslapok helyesírási hibáit kijavította valaki. Ez nem minden a összes postairónt kihegyezték!

Rákász József vállalkozó még aznap azt vette észre, hogy egy 2 méter sugarú fénygömb mossa Lada Niva típusú gépkocsiját. Mire a kertbe kiért, márcsak a friss Wunderbaumokat és a kicentírozott kerekeket találta.

Ennyi bizonyíték után biztosan állíthatjuk: SZŰZ MÁRIA jelent meg Szentpéterszegen!!!!!!!!!

Szerkesztőségünk eddig tudományos alapokra támaszkodva kategórikusan kizárta annak a lehetőségét, hogy Szűz Mária, Kerecsen pártus király anyja Hajdú-Bihar megyében lenne eltemetve. Mi ugyanis Karcag környékére tippeltünk volna.Újabb cáfolhatatlan bizonyíték!


 

Szólj hozzá

magyar valóság gportal kriptozoológia Jézus Krisztus fityor