2017. jan 10.

A magyar pop zene és a sátánizmus (LELEPLEZÉS!)

írta: Fityor Webmester
A magyar pop zene és a sátánizmus (LELEPLEZÉS!)

1960, Liverpool, Egyesült Királyság. Megalakult a The Beatles (A Férgek) és ezzel együtt a rockzene, a sátán új utat lelt a fiatal lelkek elemésztéséhez. Az elmúlt 60 év történéseivel mindenki tisztában van, tudjuk, hogy 1967-ben alakult meg a Sátán egyháza a Hotel Californiában, hogy lépcső vezet az Mennyországba, és autópálya a pokolba, szimpatizálunk magával az ördöggel és a boszorkány szombat (sabbat) alkalmával mi történik.

Áldott Magyarországunk védve volt a pokoli behatásoktól, hiszen a kommunizmus vasfüggönye minden vallást tiltott (igen, még a sátánimádást is), viszont 1989-tól kezdve már semmi nem állt a Belzebubi tanítás útjában. A kényelmes ateizmus korának vége. Sokan nem is gondolnánk, hogy a Magyar könnyűzenei életbe is mélyen beleszántott a fenevad és rejtett üzeneteivel fiatalok millióinak az életét rontotta meg – akaratukon kívül. A szex, a drogok és a rock’n’roll – vagyis a keresztény értékek teljes megtagadása, ez a mindenkori cél. Szerkesztőségünk mindig szkeptikus munkatársai feltárták a titkokat és most megosztjuk drága olvasóinkkal kutatásaink eredményét, tényfeltáró sorozatunk első részét máris olvashatják. Figyelem, felkavaró tartalom!

1. rész: TNT

(Tacitum Novum Tenebrosum, lat.: Az új sötét titok)

Dobrády Ákosból és Intiből (Intronizare – lat.: megkoronázni [az antikrisztust]) állt. Ákos 1975. szeptember 7-én született (1+9+7+5+0+9+0+7=666(!)), szülei jócskán a születése előtt elhunytak autóbalesetben. Gyermekkora ismertetlen, állítólag egy eretnek alkimista nevelte, akitől a mágia és az okkultizmus alapjait tanulta. 1996-ban alakult a zenekara Győrben, a Rába árterében, Walpulgris éjszakáján.

Kettejük közül természetesen Dobrády volt a megrontó, elég csak egy pillanatot vetni rá és mestereire:

Dobrády „nataS” Ákos - popénekes

  

 

 

 

 

 

Aleister Crowley – a világ leggonoszabb embere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rákosi Mátyás - Ákos első rózsakeresztes nagymestere

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem lehet nem észrevenni. Hátborzongató ugye?

Ákos valószínűleg egészen fiatal korában került kapcsolatba a természetfelettivel, mikor egy használaton kívüli kútba beleesett és majdnem 30 napot ott kellett töltenie a démonaival, mire felfedezték. Sikerért cserébe terjeszteni kellett a hamis próféta szavát – így szólt az alku. Elég csak rátekinteni a dalszövegekre, album címekre, hogy rögtön megértsük, hogy több van a felszín alatt: „Titkos üzenet”, „Tiltott perc” vagy „Egyetlen szó”. A gyakran használt „sír” szónál is inkább a főnévi alakot kell értelmezni, nem az igeit. Egyértelmű, hogy a titkos üzenet az egész életműben fellelhető, hirdeti. Sőt, felszólít a védekezés nélküli, mértéktelen szexre, idegenekkel, amennyiben lehetséges. Extrém esetekben egyenesen a gonosszal való közösülésre szólít fel, hogy így a házasság szentségét gúnyolja. Későbbiekben az eretnek dalszövegekre példát is nézünk.

Első albumuk szövegét telihold éjjelén leölt kecskebak vérével vésték volna ókori mártírok bőrére, az album a terv szerint a Necronomicon címmel és a következő szám címekkel jelent volna meg: I. Invocatio II. Rejectio III. Declaratio IV. Communio. (megidézés, megtagadás, kinyilatkozás, közösülés). Nagymesterükkel és a Grimoire-ral egyeztetve inkább maradnak a Napszúrás címnél és áttérnek a tudatküszöb alatti megrontásra.

A "Rendőrnő" c. szám visszafelé hallgatva.

Megdöbbentő!

Ákos híres feketemágus hírében áll, Közép-Európa szerte ismeretes az okkultisták körében, specialitása a halott idézés, dalírás. Szerkesztőségünkbe be is érkezett egy kép, amin tagadhatatlanul ő látható, amint éjszaka a győri köztemetőben matat:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olvasói kép: Dobrády Ákos, a nekromanta – 10.000 forintot ért Sz. Máriának.

Erről szól a következő dal is, aminek dalszövegét elemezzük, az irodalmi részlegünk vezetőjével:

TNT – Nem jön álom a szememre

Hideg az este, támad a fagy/ Ropog a hó a talpad alatt./ Búcsúzol, s ennyi elég,/ Értem végre, nincs még vége.

Ákos a győri temetőbe igyekszik, elbúcsúzik halandó testétől, felkészül, hogy szolgálatait a gonosznak ajánlja fel

Körülölel a fény és a zaj/ Nem is bánom, ha mást nem akar./ Mert olyan jó, hogy vagy te nekem,/ Minden rendben, mert védesz engem.

A rituálé már elkezdődött

És már nem bánt a szó,/ Itt a szívemben régen,/ Ami nem kimondható,/ Mert vár a holnapom, megmutathatom Mindazt, ami jó.

A közösség felkészíti Ákost az átalakulásra. Reméli, hogy ő lehet az új mester a páholyban.

Ha nem jön álom a szememre,/ Mi juthatna ilyenkor az eszembe,/ Csak te lehetsz az, veled olvad a jég,/ Csak te vagy az, aki ha közelebb lép,/ Akkor már nem jön álom a szememre,/ Mi juthatna ilyenkor az eszembe,/ Csak te lehetsz az, veled olvad a jég,/ Csak te vagy az, aki a szívemben ég.

Belzebub a birodalmába vezeti Ákost, hogy megkóstoltassa vele a sötét hatalom mámorát, tort ülnek a szeplőtlen lánygyermekek ártatlanságán és az elveszett keresztény lelkek fölött, Ákos bódultan ébred rá a sötétség végtelen hatalmára

Egy rövid üzenet az asztalon,/ Írod, hogy sietsz, és hogy szeretsz még nagyon./ Ha jön a holnap, itt leszek még,/ Bárhol jártam, csak rád vártam.

Visszaigazolás, hogy ő a kiválasztott. Biztosítja Baphometet a hűségéről. 

Mindig új vagy és mindig más,/ De nekem bejön ez a változás,/ Nem is tudod, ki vagy te nekem,/ Már minden rendben, mert védessz engem.

A sátáni kinyilatkoztatás, hogy elfogadja a felkínált lehetőséget.

óóó, szívemben ég csak te vagy az aki a szívemben ég.

Magyarázatot nem igényel.

Véletlen? Aligha. Sorozatunk következő részében, egy rémisztő fiúbandát vizsgálunk mikroszkóppal, a Bizö Boyst, akik talán a létező legnagyobb támadást indították Szent Hazánk ellen.

Szólj hozzá

TNT Sátánizmus Könnyűzene antimagyarság Okkultizmus