2017. sze 18.

Fénykép készült a Tapolcai kígyó-rémről !!!!

írta: Fityor Webmester
Fénykép készült a Tapolcai kígyó-rémről !!!!

Kiderült az igazság! Núbiai-magyar összeesküvés Tapolcán? A polgárőrség hallgat!  

 

Kiderült az igazság! Núbiai-magyar összeesküvés Tapolcán? A polgárőrség hallgat!  

Fénykép készült a helyiek által csak Tapolcai kígyó-rém (TKR) -nek nevezett állatról. Az állatot éppen táplálkozás közben kapták lencsevégre.  A fénykép készítője Szerbó Tibor (62) aki foglalkozását tekintve váltóőr, éppen hazafelé tartott munkahelyéről amikor furcsa mozgást észlelt a nádasban.

 

 


 

 

Amikor észrevette az állatot, mobiltelefonnal sikerült lefényképeznie.  Állítása szerint az állat nem vette észre azonnal, így több fényképet is tudott készíteni. Amikor az állat befejezte a táplálkozást hihetetlen gyorsasággal elhagyta a helyszínt szárnyai segítségével.    Tibor elmondása szerint az állat nagyságrendileg 2-16 méter hosszú lehetett, színe halvány barnás-fehér és furcsa édeskés illatot érzett.
nagyon megijedtem amikor megláttam. Soha életemben nem láttam ilyen furcsa állatot”


Elmondása szerint fél munkába menni és a felmondáson gondolkodik.

Régóta írunk már Tapolcát és környékét rettegésben tartó TKR-ről. Többen félnek és néhányan már el is költöztek. Az elmúlt 6 évben 9 észlelésről érkezett fax a szerkesztőségünkbe helyszíni megjelöléssel.  Térképen feltűntettük és összekötöttük az eddigi észlelési helyszíneket és megdöbbentő felfedezést tettünk:  
Jól látható a lenyűgöző hasonlóság a térképen látható ábra és a 2003-ban talált bakonyszentlászlói, tizenkétezer éves  núbiai szarkofágon talált jelképpel mely szakértői csoportunk szerint bizonyíték az állat núbiai mivoltára. Az ,hogy a TKR dimenziókapu segítségével vagy esetleg a Járási Hivatal titkos akciója során került oda máig talány.
Sokan azonban a 6 évvel ezelőtti incidenst emlegetik, ugyanis azóta látni TKR-t Tapolca környékén.  Egyesek szerint a Tapolcai városvezetés a TKR segítségével próbálja kordában tartani a Káli Medencei Ragyásponty (latinul: Calitonus Bonderia) állományt míg mások úgy sejtik ,hogy a badacsonyi bornapokról próbálják elcsalni az embereket.

 


 

 

Felkerestük az ügyben a polgárőrség képviselőit, de elzárkóztak a válaszadás elől. 

Szólj hozzá

moser leleplezés gportal kriptozoológia