2017. sze 18.

Kiárusítják a magyar vízvagyont történelmi romjaink segítségével

írta: Fityor Webmester
Kiárusítják a magyar vízvagyont történelmi romjaink segítségével

avagy a nagy dunai mutyi!

A Duna, minden magyar számára szent, megsérthetetlen folyam. 14000 éves történelmünk szorosan fűződik ehhez a gyönyörű vízhez. Gazdag élővilág, kiváló vízminőség, szép hidak;  mind-mind olyan értékek melyeket meg kell őriznünk az utókor számára. 


Ám napjainkban ez a történelmi aduász veszélybe került!


Kövesse velünk az „oszintenahirekrol.gportal.hu” beszámolóját az igazságról, tényekről, és intrikáról.

 

Az igazság megismeréséhez ugorjunk egy kicsit vissza a történelemben, egészen a XV. századig.  Balassi Bálint, Kossuth Lajos és Dieter Bohlen korába.  Balassi Bálint (BB) híres dandár-mecénás éppen a mindent eldöntő csatára készült a Bolgár vikingek ellen a núbiai piramisok birtoklásáért.  Balassiék serege több problémától is szenvedett: hadserege fegyverzete közel sem kielégítő egy ilyen csata lefolytatásához. Hiányos volt az utánpótlás és a ketamin fogyasztás is felütötte a fejét.


Ezeket a problémákat figyelembe véve BB -nek két választása maradt: meghátrál, amiért az akkori magyar vallási jogrend (Saíra) szerint halállal lakolt volna vagy hadicselhez folyamodva alagutakat fúr a megmerevedett állóháborút jelképező front alatt és hátba támadja Örült Vlad által vezetett bolgár vikingeket.

Az alagút megépítéséhez az ország minden részéből áramlott a munkaerő többek közt Brassóból, Ózdról és a mai Gambia területéről érkeztek a legtöbben. A munkálatokat a legnagyobb titokban kezdték meg kézi/állati erővel.  A munkálatok közben a mostoha körülmények és megfeszített munka miatt 23.000 haltak meg ám mindössze 12 nap alatt elkészült a 9500 mérföld hosszú alagút.

A támadást 1666 október 13.-án pénteken (!!!) kezdték meg a megszeppent vikingek ellen.  Jól tükrözi a fejetlenséget, hogy a 12.000 fős magyar sereg sikeresen bekerítette a számbeli fölényben lévő (10.000 fős) viking sereget. BB hatalmas győzelmet aratott bár mindenki meghalt.


 


Az azóta csak „Balassi katakombájának” nevezett építmény eltűnt a történelem útvesztőiben. A karbantartás hiánya és a lopások omlásokhoz vezettek, igaz néhány szakaszát ma is használják de más néven lehet ismerős az olvasó számára: Csalagút, Brenner Bázisalagút, 3-as metró.


Visszaugorva napjaink idejébe térjünk is rá a „nagy dunai vízmutyira” .


Birtokunkba jutott információk alapján  kijelenthetjük ,hogy hatalmas összeesküvésről rántjuk le a leplet.

A 2014-es választások után (melyet bizonyíthatóan a magyar kentaurok szövetsége nyer) a kormány Balassi Bálint elhagyott katakombái segítségével elvezeti a Duna vizét egészen a Golán fennsíkra.  Azt, hogy ott mit kezdenek a bőséges vízzel az rejtély, de sokan az ország kiszipolyozásáról beszélnek.
A tervezet szerint  a mai lánchíd vonalában kerül bevetésre az alagútba a Duna hűs vize, majd a Budapest- Lökösháza-Szaloniki irányban BB által épített alagúton a föld alatt, majd a továbbiakban a  Szaloniki-Trója viszonylatban a tenger vize felett, hidakon vezetik tovább azt. Trójánál víz-mozgólépcső segítségével Libanonig (ex. Baranya megye), onnan pedig a tavaly feltárt római kori metróalagutakkal fogják a vizet a Golán fennsíkra szivattyúzni.  



Megkeresésünkre egy rövid közleményt kaptunk az Óbudai Gázgyár Titkárságáról melyben cáfolják értesüléseink pontosságát. Szerintük kitalált személy Balassi Bálint, így történetünk sánta kutya  módjára húzza a lábát.



Kedves olvasó, Önre bízzuk kinek/kiben hisz de ha ránk hallgat akkor hunyja be a szemét és gondolkodjon logikusan és ne higgyen ilyen egy ármánykodó kapzsi szavainak!

[Sinter]


 

Szólj hozzá

töri leleplezés gportal sinter antimagyarság