2017. sze 18.

Döbbenet: újra reflektorfényben Paudits Béla

írta: Fityor Webmester
Döbbenet: újra reflektorfényben Paudits Béla

A fűrészáru-fiaskó

Maribor, Szlovénia – Egy Bolíviába tartó teherhajó gyomrában bukkant a szlovén rendőrség Paudits Bélára, akit mint a nyomozás kiderítette a dokkmunkások fűrészárunak néztek. Paudits két hónappal ezelőtt tűnt el legújabb filmjének forgatása közben, melyet idén szeptembertől játszanak Tamásiban. A magyar-szlovén akciót lezáró sajtótájékoztatón a helyi erők parancsnoka közölte: a művész úr hat hetet töltött a rakomány alatt, egészségi állapota eltűnéséhez képest valamivel javult.

Olimpiai láng

Tizenkétezer-háromszáz forintos nyugdíjára hivatkozva kért bírói felmentést Paudits Béla, mikor a lakossági bejelentésre kiérkező nyomozók a 2003-ban elkallódott olimpiai láng felől kérdezték. Az előkerült láng története itt azonban nem ér véget. A Szocsi Téli Olimpián fellépő anyagi nehézségek miatt az orosz szervezők is kénytelenek voltak a művészhez fordulni, amikor lángra tervezett büdzsé kimerült. A láng tervezett útvonalán egy Prima Primissima díjat és a hozzá tartozó életjáradékot húzták végig, amit Paudits Béla ingerülten, lángolva hajszolt végig a tajgán.

BRAD PITT OTTHONÁBAN LÁTOGATTA MEG PAUDITS BÉLÁT A WORLD WAR Z HOLLYWOODI SIKERFILM FORGATÁSAKOR, MELY VÍZALATTI HELYSZÍNEINEK BÉLA MOSÓKONYHÁLYA BIZTOSÍTOTTA A DÍSZLETET

Brad Pitt otthonában látogatta meg Paudits Bélát

Alternatív tüzelőanyag vagy atomfáklya lehet Paudits Béla

A paksi szerződés újabb titkos záradéka látott napvilágot: A dokumentum tanulsága szerint a legmodernebbnek számító MIR-2000 nyomottvízes reaktorblokkokat a szokásos urán primer helyett a jövőben Paudits Béla világfájdalma fogja majd üzemeltetni. A kísérleti blokkot a Rosatom többi projektjénél is tervezi bevetni, WELTSCHMERTZ-HUNGER 2000 néven.

A teljesen zöld megoldásnak egyetlen mellékzöngéje van csak, a trafóházakból és a dugaljakból váratlan időpontokban keserű sóhajtások, mesterkélten előadott operettek és másfél, két órás monológok (pl. “én egy elismert művész vagyok”) törhetnek fel.

Lóverseny – az újabb hóbort

Pénztelensége elől a lóversenybe menekül Paudits Béla – írja a Newsweek eheti különszáma. A lap Paudits érdemei mellett kiemeli a XXXV. Magyar Derby nyitóversenyét, melyen a befutók: Imperiál, Overdose, Paudits.

A lávaember

Idén februárban kaptuk a hírt, Paudits Béla újabb személyiségváltozáson ment keresztül. Idén február 16-tól hivatalos: ő a Szolnoki Lávaember.

Nem tévesztendő össze a szintén a kunsági mezővároból érkezett Szolnoki Lárvaemberrel, utóbbi bevallottan Kung Lajos harcművész, míg Paudits öngyulladó képességéről bizonyítékok garmadája kerül az érdeklődő olvasó szeme elé.

SZOLNOKI LÁVAMEBER
cinder_01

Bár csodás képességeire már az 1970-es évek orosz atomreformja idején felfigyeltek, közismert tény, hogy Béla pénzt ezidáig nem tudott kovácsolni tehetségéből.

PAUDITS ÖNGYULLADÁSA A ZÁGRÁBI BAD BLUE BOYS VENDÉGEKÉNT, MELLYEL 2005 ÓTA JÁRJA A VILÁGOT
0PVGITY

Paudits leghíresebb öngyulladása, amikor elbóbiskolt a 972-re várva. Itt még megfigyelhetők a kezdeti szárnybontogatások, kiforrott tehetségről csak a mai kor történéseinek ismeretében beszélhetünk.
budist_monk_on_fire

Zárásként következzen az egyik legutóbbi eset: 2:09-nél Béla lángra kap. Tragédiája, hogy idősebb korára lángja megfakult, színtelen lánggal ég, ezért veszélyes.

A videófilm megtekintése az Internetes lejátszón: https://www.youtube.com/watch?v=zPD4kO0aXUo

Szólj hozzá

közélet bulvár paudits ripost blog.af